ID ), 'large', false ); $categories = get_the_category(); if ( ! empty( $categories ) ) { $cat_name = esc_html( $categories[0]->name ); } global $post ?>

ID);?>

term_id ) ) . '">' . esc_html( $categories[0]->name ) . ''; ?>
'; ?>

Tot i la situació de actual no hem volgut deixar passar l’oportunitat de recomanar-te 5 llibres per petits comerços aquest Sant Jordi. Els llibres et poden ajudar a millorar certs coneixements i aprofundir en aquells aspectes del teu comerç que vols millorar i potencia.

Generació de models de negoci

Aquest llibre és una guia pràctica que explica de manera senzilla i visual el que és un model de negoci. Hi trobaràs tota la informació sobre els nous models de negocis i les eines per gestionar un negoci i fer la seva implementació. Et servirà per entendre les relacions que existeixen en el teu negoci.

L’enciclopèdia del community manager

L’enciclopèdia del community manager és una guia completament actualitzada, amb tècniques i eines per treure el màxim profit a les xarxes socials en els entorns corporatius. Amb ella aprendràs a utilitzar les principals xarxes socials, com Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube o Instagram.

El mite de l’emprenedor: per què no funcionen les petites empreses i què fer perquè funcionin

Escrit per Michael E. Gerber, aquesta obra tracta en profunditat els passos que un petit negoci hauria de donar per tenir èxit i explica els errors que tots cometem a l’iniciar un negoci i com solucionar-los.

Decideix-te

Com podem prendre millors decisions, més intel·ligents? Cada dia ens trobem amb centenars de decisions, però com sabem si estem prenent les correctes? La investigació psicològica més recent ha demostrat que les millors decisions es distorsionen per biaixos psicològics. Com es pot aconseguir distància abans de decidir? Com podem fer plans de futur davant un futur concert?

Millorar els resultats de la teva botiga depèn de tu

Un repàs per tots els factors que han generat els grans canvis en el comerç. Perquè canviar els resultats de la teva botiga no només depèn de factors externs, també depèn de tu. A través dels KPI i la gestió del punt de venda, aquest llibre t’ajudarà a aconseguir els resultats que et proposis.