ID ), 'large', false ); $categories = get_the_category(); if ( ! empty( $categories ) ) { $cat_name = esc_html( $categories[0]->name ); } global $post ?>

ID);?>

term_id ) ) . '">' . esc_html( $categories[0]->name ) . ''; ?>
'; ?>

La història de Peacock es remunta al segle XVIII a Santa Coloma de Farners amb la fabricació de cordills, van passant els anys i s’amplien els productes a la venda com espardenyes i sabates, fins que s’obre la primera botiga a Girona.

El secret de l’èxit de Peacock rau en la passió que Joaquim i la seva dona Rosa tenen per les sabates, fixant-se sobretot en les necessitats de la gent i buscant la millor manera de resoldre-les, oferint l’especialització en un producte d’alta qualitat i de disseny avantguardista.

La qualitat de la feina arriba fins i tot a el món de la publicitat, creant calendaris humorístics anuals en els anys 70, així com en la decoració d’aparadors, guanyant diversos premis a Girona.

Peacock ara compta amb botigues a Girona, Palamós, Olot…, però també gràcies a la seva botiga online poden vendre a tot el món i s’han convertit en una de les pàgines de referència a Catalunya.