ID ), 'large', false ); $categories = get_the_category(); if ( ! empty( $categories ) ) { $cat_name = esc_html( $categories[0]->name ); } global $post ?>

ID);?>

term_id ) ) . '">' . esc_html( $categories[0]->name ) . ''; ?>
'; ?>

Què puc fer amb Google My Business i per a què serveix?

Google My Business és una eina gratuïta que et permet promocionar el perfil i el lloc web del teu comerç al cercador de Google i a Google Maps. Amb el compte de Google My Business, pots veure els teus clients i posar-te en contacte amb ells, així com publicar novetats en el perfil del teu comerç i esbrinar com interactuen els usuaris amb el teu negoci a Google.

Què és un perfil d’empresa?

Amb el perfil d’empresa gratuït a Google, el teu comerç pot aparèixer en els moments més importants: quan els teus potencials clients estan buscant-lo o bé estan consultant productes o serveis similars als teus a través del cercador de Google i Google Maps. Inicia la sessió al compte de Google My Business per actualitzar la teva adreça, el número de telèfon, el lloc web, els horaris d’obertura i molt més perquè els usuaris puguin trobar el teu negoci i posar-se en contacte amb tu fàcilment. Manté el teu perfil actualitzat amb fotos recents, ofertes especials i promocions perquè els clients pensin en tu en el moment de la compra.

Com m’ajuda Google My Business a arribar a més clients?

Google My Business et permet atraure clients i fer que interactuïn amb el teu comerç quan el busquen a Google. Amb el perfil d’empresa, guanyes presència a través del cercador de Google i Google Maps, el que et permet respondre a les valoracions, publicar fotos de productes o ofertes especials i afegir o editar la informació del teu comerç.

Quin cost té Google My Business?

Google My Business és gratuït per a tots els comerços.

Si tinc una pàgina web val la pena obrir un perfil a Google My Business?

Sí. El perfil d’empresa gratuït de Google complementa la teva pàgina web: augmenta la visibilitat de la pàgina web a través del cercador de Google i Google Maps. Pots afegir un enllaç al teu lloc web des del perfil d’empresa.

Puc utilitzar Google My Business encara que el meu negoci no sigui un negoci físic?

Sí. Tant si treballes des de casa com si el teu negoci és un petit comerç de serveis locals, pots mostrar la informació de la teva empresa a Google, amb o sense adreça postal.

Com puc verificar el meu comerç?

És fàcil: en la majoria dels casos, pots verificar el teu comerç per telèfon, SMS o sol·licitant una targeta a Google per rebre-la a la teva adreça postal.