ID ), 'large', false ); $categories = get_the_category(); if ( ! empty( $categories ) ) { $cat_name = esc_html( $categories[0]->name ); } global $post ?>

ID);?>

term_id ) ) . '">' . esc_html( $categories[0]->name ) . ''; ?>
'; ?>

Barrabes.com és un negoci familiar amb gairebé un segle d’antiguitat especialitzat en productes d’esquí i muntanya, que va viure una enorme transformació gràcies a Internet.

Tot va començar en una petita botiga al municipi de Benasque, al principi venien roba per pastors però la creació de l’estació d’esquí de Cerler va portar-los a especialitzar-se en roba i material d’esquí i de muntanya, situant-se com una botiga de referència principalment per als turistes que acudien a l’estació.

El 1995 van crear la seva pròpia web, amb l’objectiu de fer una comunitat de persones aficionades a l’esquí i als esports de muntanya en general.

Des d’aquell moment tot van ser bones notícies, fins que van decidir incorporar a la pàgina web productes per a la venda online. L’èxit va ser automàtic, i en molt poc temps van aconseguir convertir-se en la botiga online d’esquí i muntanya de referència a Espanya.

Avui en dia poden presumir de vendre els seus productes en més de 60 països d’arreu del món, i de comptar ni més ni menys que amb un total de 7 botigues físiques. Una demostració del seu èxit.